Tagliatelle met zalm, witte vis, wilde champignons, wortel, selder in een roomsausje

Tagliatelle met zalm, witte vis met wilde champignons, wortel, selder in een roomsausje met bieslook. Dit is een visschotel dat in de oven wordt klaargemaakt. Enkel de tagliatelle er nog bij koken en je hebt een lekker gerecht op tafel.
Ingrediënten voor 2 personen:
• 150g tagliatelle
• 200g zalm, witte vis mix
• 100g wilde champignons
• 1 kleine wortel
• 1 stengel groene selder
• Peper en zout
• 250ml room
• 1 el bieslook
Verwarm de oven voor op 180°C. Neem een ovenschotel en giet hierin de room. Snijd de wortel en selder in kleine blokjes en voeg toe. Snijd de wilde champignons in stukken en voeg toe. Kruid alles goed met peper en zout. Voeg tenslotte de stukken vis toe. Zet in de oven gedurende ongeveer 20 minuten.
Neem een pot met lichtgezouten water en breng aan de kook. Kook de tagliatelle beetgaar. Voeg daarna toe aan de warme ovenschotel en meng alles goed. Snijd de bieslook heel fijn en voeg toe. Kruid nog eens met peper en zout om af te werken.
Smakelijk!








